Teollisten tuotteiden älykkäät ratkaisut

Teollinen internet on ollut DA-Groupin arkea jo 20 vuotta. Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä suomalaisen suurteollisuuden kanssa toimintamme alusta lähtien. Teollisuus- ja teknologiayritykset hyödyntävät DA-Groupin osaamista tuotteidensa suorituskyvyn parantamiseksi ja liiketoimintansa kasvattamiseksi.

Prosessien tuottavuutta voidaan parantaa merkittävästi laitteiden reaaliaikaisen kommunikaation avulla. Huoltovälejä voidaan ennakoida ja vikatilanteissa on mahdollista turvautua etäopastukseen. Ensiluokkainen sensoritekniikka tuottaa dataa,  jonka reaaliaikaisella seurannalla, analysoinnilla sekä vertailulla tallennettuun historiatietoon saavutetaan huomattavia etuja myös energiatehokkuuteen ja laadun tarkkailuun.

DA-Groupin pitkä asiantuntijuus sulautetuista järjestelmistä ja sensoritekniikasta sekä laaja kokemus eri sovellusaloilta takaa kilpailukykyisten ratkaisujen toteutuksen. Tarjoamme kokonaisvaltaisia teollisuuden sovellusten tuotekehitys-, testaus- ja valmistuspalveluja avaimet käteen periaatteella. Huolehdimme myös markkinoille saatetun tuotteen elinkaaripalveluista.

Toteutamme tuotekehityspalveluja ja tuotesuunnittelua monella teollisuuden sektorilla, kuten metsä- ja paperiteollisuudessa, prosessiteollisuudessa, ajoneuvoteollisuudessa sekä koneistuksen, televiestinnän ja energiateollisuuden aloilla.

DA-Groupin teollisuuspalvelujen tyypilliset sovellusalueet

  • Sulautetut järjestelmät (mikrokontrollerit ja FPGA)
  • Ohjaus- ja mittausjärjestelmät
  • Nopea ja reaaliaikainen digitaalinen signaalinkäsittely (DSP)
  • RF-teknologian hyödyntäminen teollisuudessa
  • Suurinopeuksiset tiedonsiirtolinkit (useita gigabittejä sekunnissa)
  • Siirtolinjat: kuparikaapelit, optiset kuidut ja ilmatie
  • Suurinopeuksiset analogiset ja digitaaliset mittausjärjestelmät (ADC ja DAC)
  • Graafiset käyttöliittymät
 
 
 

 

 

 

 
 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

 

Maija Julin

Maija Julin

Marketing and Sales Manager
Tel. +358 29 0800 924
etunimi.sukunimi(at)da-group.fi


Tero Sulonen

Tero Sulonen

Chief Project Management Officer
Tel. +358 29 0800 951
etunimi.sukunimi(at)da-group.fi


 
 
 

Hae

 
 

SOME